torsdag 23. juli 2009

Vi blir latterliggjort

Jeg har nettopp sett den amerikanske dokumentaren om Mullah Krekar på TV 2. En dokumentar som var veldig amerikansk og hvor kvaliteten på det journalistiske helt klart kan diskuteres

Men vi fikk i alle fall et aldri så lite innblikk i denne mannens noe alternative liv.

At denne mannen vaser rundt fritt i Oslos gater skal jeg ikke kommentere.

Det faktum at ingen som styrer og steller klarer - eller tør - å gjøre noe med situasjonen, skal jeg heller ikke kommentere.

Men det jeg vil kommentere er hvordan Norge framstår i denne dokumentaren.

For det er rett og slett flaut.

Norge fremstilles som en gjeng med tullinger. En gjeng med tullinger som ikke tør gjøre noe fra eller til fordi saken er så delikat som den er.

Siv Jensen og Carl I. Hagen benytter selvsagt sjansen og fremstår faktisk noenlunde oppegående i denne dokumentaren. (Men de er også de eneste som blir intervjuet ...)

Det gjør ikke regjeringen. Eller det norske folk. Deg og meg.

Vi har nemlig valgt en gjeng med idioter til å styre landet vårt. En gjeng med idioter som ikke tør å ta avgjørelser det kan lukte svidd av. En gjeng med idioter der ingen helt vet hvem som har ansvaret.

Vi blir latterliggjort av det amerikanske tv-teamet. Fredspris-landet Norge driver og duller og diller med en de selv har sagt er en trussel mot rikets sikkerhet.

Og snart er det valg. Et valg der vi idioter skal velge noen nye idioter som skal få styre og bestemme de neste årene.

Noe sier meg at Mullah Krekar-saken vil få en større rolle i årets valgkamp enn hva den sittende regjeringen hadde håpet på.

Dette kan bli interessant.

Blogglisten

29 kommentarer:

  1. For det første: Hvis du ikke gjennomskuet motivet til TV-teamet; det var hensikten å få nordmenn til å bli flaue. Målet var tydeligvis å skape et folkekrav om å kaste ut Krekar. -Ikke tilfeldig at TV2 slipper dette uka før de politiske partiene starter valgkampen for fullt. Jeg skal spise PCen min om ikke FrP kommer drassende med Krekar-saken iløpet av de neste 10 dagene.

    Jeg er ikke i fanklubben til Krekar, men den såkalte dokumentaren til TV2 fremstod mer som et slaskete bidrag til FrP sin valgkamp enn seriøs TV.

    Krekar var kanskje ikke verre for Irak i forbindelse med USA og vestens invasjon, enn Milorg var for Norge i sin kamp mot den tyske invasjonen. Begge kjempet imot invasjonsstyrker. Milorg er å betrakte som helter. Så hvorfor er da Krekar ensidig fremstilt som kjeltring og terrorist?

    Jeg har ikke konkludert, men synes umiddelbart at sammenligningen er relevant. -Hvis Milorg-folk hadde søkt tilflukt i et annet land etter sine aksjoner i Norge mot tyskerne, ville vi syntes at det var OK at dette landet hadde utlevert dem til tyskerne? (For nå må vi ikke glemme at dagens styre i Irak nærmest er håndplukket av USA)

    SvarSlett
  2. Jeg synes det er latterlig at du prøver å forsvare at norge i denne saken, FÅ han UT!!! Er bare rett og rimelig at det er FRP som er med i den dokumentaren, er FrP som har stått opp for å få han ut, men har resten av "regjeringen" gjort noe med det!!? Nope!! Det er de som er feigingene..! Og jeg håper inderlig at dette åpner øynene på de inngrodde sosialistene nå som det nermer seg valg..!

    SvarSlett
  3. Ikke ofte, men noen ganger blir jeg flau av å være nordmann. Dette er en av de gangene..
    Blir frp til høsten. Har vi noe valg lenger?

    SvarSlett
  4. Enig - det er flaut å være norsk etter hva vi så ikveld. Men jeg skulle ønske Erna hadde blitt med i filmen, hun ville nok hatt noen sterke kommentarer hvordan og når vi skal bli kvitt han. Nå vil kanskje ryktet spre seg - om du trenger å gjemme deg bort - come to Norway !
    Ingrid

    SvarSlett
  5. Jeg synes dokumentaren var helt grei. Den viste bare det vi alle vet, at den norske regjeringen er totalt handlingslammet når det gjelder mulla Krekar.

    Flere norske politikere ble spurt om å stille til intervju, men de våget ikke. Så enkelt er det.

    SvarSlett
  6. I dette landet hvor vi har folkeavstemning om det meste (f.eks. Idol), hvorfor kan vi ikke også ha en folkeavstemning om Mulla Krekar?

    Hvis rettsvesenet og UDI ikke klarer å ta jobben med å sende Krekar hjem til Irak, la hele det norske folk få lov til å være med og gjøre det på den mest demokratiske måten som finnes; gjennom en folkeavstemning!

    Ved stortingsvalget burde folk få et ekstra ark hvor de kan krysse av for ja eller nei til om Mulla Krekar skal sendes til Irak.

    Tipper de fleste nordmenn er klare til å stemme ja, og da er hele denne saken ute av verden. Og vi slipper å bry oss om juridiske finurligheter i norske og internasjonale lover. For i et ekte demokrati er det folkeflertallets røst som er den viktigste. Og blir folkeavstemningen entydig, nytter det ikke hva hjelpeløse byråkrater i UDI og PR-kåte advokater måtte mene! Hvis folkeflertallet stemmer ja, må Krekar ut av landet! Ellers har vi ikke noe demokrati...

    SvarSlett
  7. forstår ikke hva du mener med Erna. Hun har jo tidligere hatt sin mulighet, i en regjering som ble støttet av nettopp Carl Ivar og Siv

    SvarSlett
  8. Til anonym @ 23:56

    Vi har jo folkeavstemning om dette. Det heter stortingsvalget og er til høsten. Lykke til.

    SvarSlett
  9. Ja denne documentaren bare beviser hvor idiotisk norske styresmakter med UDI i spissen behandler slike saker... de klarer ikke en gang å si hvilke dokumenter som trengs for å hive dritten ut av landet.

    Glad det snart er valg.... FRP.. min stemme går til dere. det er ikke det norske folk det er galt med... men en haug med udugelige sosialister som ikke skjønner en dritt og som ikke lytter til sitt eget folk. skam dere!!!

    SvarSlett
  10. Spennende å lese at folk mener at menneskerettigheter bare gjelder når noen av våre venner har problemer eller havner i trøbbel. Men når det går andre veien...da glemmer vi avtalene vi har underskrevet og roper "korsfest korsfest!".

    Jeg er på ingen måte en fan av Krekar. Om Høyesterett har besluttet at han er en fare for rikets sikkerhet så tror jeg på det. Men, og det er et stort MEN, vi kan ikke bryte alle avtaler vi har underskrevet for å få Krekar ut av landet.
    Skal vi da også godta at Kina dreper buddister som de anser som en fare for deres sikkerhet? Eller at Idi Amin retter våpen mot alle som er i mot han? Hva med den seneste konflikten i Iran? Roper ikke alle på demokrati i Iran...men hva om de som sitter med makta der ikke mener det samme som oss? Skal vi da også tolerere at de bryter menneskerettighetene for å oppnå det de vil?

    Verden er ikke svart hvit! Verden er grå og inneholder vanskelige områder som kan virke ulogiske fordi de i 99% av tilfellene er logiske. Igjen, jeg er ikke fan av Krekar, men om resten av verden prøver å følge menneskerettighetene vi har underskrevet på...da får han heller bli til det blir en endring i Irak.

    Og til slutt: Hva er alternativet? Om vi kaster han ut bryter vi per dags dato menneskerettighetene...er det bedre enn at han blir?

    Jørgen

    SvarSlett
  11. "Siv Jensen og Carl I. Hagen benytter selvsagt sjansen og fremstår faktisk noenlunde oppegående i denne dokumentaren. (Men de er også de eneste som blir intervjuet ...)

    Det gjør ikke regjeringen. Eller det norske folk. Deg og meg."

    " Ifølge Carl I. Hagen forsøkte NBC-teamet flere ganger å få enten Jonas Gahr Støre eller Dag Terje Andersen foran kamera. Det lå i hele konseptet at en fra regjeringen skulle stille opp og forklare hvorfor Krekar er en fri mann i Oslo. Men ingen turde."

    http://www.document.no/2009/07/wanted_dead_or_alive.html

    Tror nok de gjorde lurt i å holde seg vekk!
    ***

    "For det er rett og slett flaut."

    Det som virkelig er flaut er at det ikke stopper med Mullah Krekar!

    "Asylsøkere fortalte de henrettet fanger, torturerte eller var soldater i Taliban, men fikk likevel bli i Norge. 33 afghanere som sier de har tilknytning til bevegelsen, har fått opphold på humanitært grunnlag i 2008 og 2009."

    HUMANITÆRT GRUNNLAG????

    http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3116453.ece

    Ser vi en "part 2" for "The wanted"?? -Da snakker vi om FLAUT!!
    ***
    Get Animal

    "Jeg er ikke i fanklubben til Krekar, men den såkalte dokumentaren til TV2 fremstod mer som et slaskete bidrag til FrP sin valgkamp enn seriøs TV."

    FRP klarte å REDDE Norge fra å fremstå som tullinger og idioter (ved at det også eksisterer kritiske røster). Selvsagt er dette reklame for FRP. De viser hvor de forholder seg i denne saken og at de jobber for dette. Hvem kan de takke for reklamen?? -De rødgrønne! Dette er en sak som FRP har frontet i MANGE år, hvor de har kontinuerlig blitt hetset fra media og PK-politikere!! Sittende regjering har hatt 4 år på å få Krekar ut, det eneste de har klart er å ta inn 33 til!

    "Krekar var kanskje ikke verre for Irak i forbindelse med USA og vestens invasjon, enn Milorg var for Norge i sin kamp mot den tyske invasjonen. Begge kjempet imot invasjonsstyrker."

    Du er FREKK som trekker koblinger mellom Krekar og Milorg. Det er et hån mot de mennesker som ofret seg for vår frihet! Krekar er et SVIN som gjemmer seg selv i Norge, men samtidig forkynner og hjernevasker barn til å bli selvmordbombere, ønsker alle jøder utslettet, fremmer vold og drap mot sivile "kaafirs". Krekar's ideologi er mer forenlig med nazismen (som Milorg kjempet imot). Mullah Krekar er INGEN Max Manus, men en Adolf Hitler/Hermann Wilhelm Göring/Goebbels som også "forsvarte" seg mot den "Amerikanske okkupasjon" etter 1. verdenskrig.

    "Så hvorfor er da Krekar ensidig fremstilt som kjeltring og terrorist?"

    Det er nettop det han er, men du glemte å legge til drapsmann!!
    Jeg undrer...Forsvarer du Hitler også (han var Amerika-fiendtlig og ønsket Tyskland det beste)?

    "Jeg har ikke konkludert, men synes umiddelbart at sammenligningen er relevant."

    Du burde konkludere før du ytrer deg!

    SvarSlett
  12. Til innlegget over (legg med navn neste gang):

    Sammenligningen med Milorg er helt relevant. Uten tvil. Hvorfor? Av den enkle grunn at begge kjempet for det de trodde på og mot en invaderende makt (Tyskland her, USA i Irak), og de var også villig til å "ofre sivilbefolkningen" i sin kamp. Krekar med selvmordsbombere, Milorg med aksjoner som skapte hevnaksjoner fra Tyskerne. Ikke kom her og sett deg på en høy hest og si at det ikke stemmer. Du trenger å løfte blikket litt opp fra nesetippen din. Tror ikke du skal glemme korstogene som herjet i midtøsten for ikke så lenge siden. Som jeg skrev over, verden er ikke sort hvit. Den er grå men utrolig mange nyanser! Og Krekar gjemmer seg i Norge? Gjemte ikke Milorg seg delvis både i Sverige og Storbritania under krigen?

    Når det er sagt. Selvfølgelig er jeg glad for at Milorg kjempet og var med på å bidra til at vi ikke falt under nazismen. Uten tvil!

    Jørgen

    SvarSlett
  13. "Du burde konkludere før du ytrer deg!"

    Og hva er det her...om alle gjør det, da blir det jo ingen debatt? Da blir vi jo bare en hel haug av mennesker som aldri kan diskutere noe med hverandre. Hvordan mener du ett sånt samfunn skal fungere forresten? Der alle konkluderer med en gang, og ingen er villig til å endre oppfatning? Høres ut som et diktatur i 3minutter før alle finner ut at det som diktaroen konkluderte med ikke var det de selv hadde konkludert med...og da får vi revolusjon, kanskje anarki...og så er vi i gang igjen...

    ...eller, kanskje du ikke mente det sånn?

    Jørgen

    SvarSlett
  14. Hei Jørgen

    Du skriver:
    "Sammenligningen med Milorg er helt relevant. Uten tvil. Hvorfor?"

    En sammenligning mellom Adolf Hitler og nazismen's grusomheter er mer en beskrivelse av personer som Mullah Krekar, Osama Bin Laden, Yusuf al-Qaradawi og deres likesinnede.

    (velger tilnærmet å bruke dine ord)
    Denne Sammenligningen med nazismen er også helt relevant. Uten tvil!! Hvorfor?

    Av den enkle grunn at begge kjempet for det de trodde på og mot en invaderende makt (Trippelententen i Tyskland, USA i Irak), og de var også villig til å "ofre sivilbefolkningen" i sin kamp.

    La oss se på likhetene:

    - Hitler's hat mot "Jødene i det Britisk Amerikanske imperiet" og Mulla Krekars hat er den samme.

    - Støtter en totalitær ideologi UTEN menneskerettigheter, ytringsfrihet og demokrati.

    - Rekrutering av barn til ideologien og barnekrigere (Tyskland mot slutten av krigen).

    Hitler jugend:
    Organisasjonen var basert på nazismens tanke om et arisk herrefolk, og medlemmene skulle trenes til å bli trofaste soldater for Det tredje rike.

    Mullah Krekar's "jugend":
    Basert på fundamentalistisk Islam, om et rett-troende folkeslag, hvor medlemmene skal trenes til å bli trofaste soldater og martyrer for Allah.

    - Hjernevasking

    - Ingen respekt for menneskeliv

    - Jødehat

    - Terror, tortur og drap mot mennesker som ikke deler deres syn og visjoner.

    - Drap av sivilbefolkning som ikke underkaster seg ideologien.

    - Drap av sivilbefolkning som støtter motstandskrefter.

    - Makt skal vinnes med frykt

    Likhetene er så store, at (den gang som nå) nazister og ekstremister som Mullah Krekar, fint kan arbeide sammen.

    Klipp fra "Obsession The Movie"
    http://www.youtube.com/watch?v=aa5YoWM1fHE

    Mullah Krekar er IKKE en helt i sitt hjemland. - Ikke hos de moderate muslimer eller sekulære irakiske borgere.
    ***
    Du skriver også:
    "Da blir vi jo bare en hel haug av mennesker som aldri kan diskutere noe med hverandre."

    Jeg nektet ikke noen å si sin mening, men at vedkommende burde konkludere (tenke seg om) før han ytrer seg! Dette av hensyn til alle de som ble drept under kampen MOT nazismen!

    Å trekke paraleller mellom personer som Erling Lorentzen, Jens Christian Hauge, Max Manus, Gunnar Sønsterby m.fl og Mullah Krekar (Osama Bin Laden??) er en skam!

    Det er en skam for ALLE som blir drept, torturert og mishandlet for demokrati, ytringsfrihet og menneskerettigheter!

    Tor (med navn denne gangen)

    SvarSlett
  15. Jørgen

    Du skriver:
    "Og hva er det her...om alle gjør det, da blir det jo ingen debatt? Da blir vi jo bare en hel haug av mennesker som aldri kan diskutere noe med hverandre. (...) ...og da får vi revolusjon, kanskje anarki...og så er vi i gang igjen..."

    Takk for at du påpeker dette! Kanskje jeg har latt meg rive med av de rødgrønne og Jonas Gahr Støre's ord; "ikke alle ytringer er kloke ytringer" og "vi har ikke ytringsplikt", under kariakturstriden??

    Du har et godt poeng Jørgen...

    Selvsagt burde du, "Get Animal", kariaktur tegnere, islam-kritikere og alle andre FRITT kunne ytre sine meninger, uten frykt for sitt liv (jeg truet ingen på livet ihvertfall)!

    Velger derfor (igjen) å ta AVSTAND fra de rødgrønne's holdninger. Jeg skal tenke meg GODT om neste gang. La oss håpe at de rødgrønne politikere og velgere gjør det samme! For de ønsker vel ikke revolusjon og anarki?? Eller??

    Tor

    SvarSlett
  16. Herregud for en forbaska teit dokumentar! De effektene de hadde i dokumentaren, zooming og "tøff musikk", kommentarene i dokumentaren, for eksempel: "Entering the target area" (noe i den dur, husker ikke helt), han bor i et vanlig hus i en vanlig gate, ikke noe "Targeted area". Dette er rein hjernevasking, Hollywood style. Det amerikanske folket vet ikke noe særlig om Norge, og dette er bildet de får, at Norge holder en terrorist tilbake fra å bli sendt til retten i Irak... Amerikanerne er villige til å tro alt når det kommer til terrorisme.

    SvarSlett
  17. Voks på deg noen baller. Dette har null og niks å si uansett, og de som har brydd seg med å se første episode av 'The Wanted' er forsvinnende få.

    De amerikanerne som syns dette om Norge, er de som syns det uansett. Det er de som nekter å tro at Obama var født i en amerikansk delstat, og som tror alle til venstre for David Duke er kommunister.

    Hvem faen bryr seg vel om hva idioter syns om en?

    SvarSlett
  18. Problemet som kan oppstår i slike saker, er at Norge blir fristat for muslimske terrorister, slik Sør-amerika var for Nazi-forbryterne.
    Er det slik vi ønsker at Norge skal framstå?

    SvarSlett
  19. Jensen oppegående?? Jeg har aldri sett så påtatt indignasjon og moralsk selvrettferdighet som hun fremviste i dette programmet, det var direkte patetisk. Og UDI-byråkraten ble redigert sønder og sammen, løsrevne enkeltsetninger med utsnitt av hoderysting fra actionheltene, jeg har knapt før sett mer platt propaganda.

    Og Norge er ikke en fristat, hvis det hadde foreligget nok beviser til å dømme Krekar i Norge kunne han blitt tiltalt i Norge, eller i Haag for den del. Men det er ikke nok beviser som kobler ham til terrorhandlinger til at man kan gjøre det. At en irakisk jalladomstol kan dømme folk til døden basert på en avisoverskrift er nok mulig, men NETTOPP DET er grunnen til at han ikke kan sendes dit i utgangspunktet.

    SvarSlett
  20. Nei for all del. Lukk øynene og bare la mølla fortsette.. JA til frittgående terrorister i norge. Helt UTROLIG at ikke dette har blitt gjort noe med for lenge siden. Dette er jo ikke noe nytt heller. Hva med oss som bor her i landet som "mann i gata" Hva med våres meninger om slikt? BRA det snart er valg!!

    SvarSlett
  21. Jeg hadde vært flau over å stemme FrP etter å ha sett den dokumentaren. Er det mulig å fremstå så naiv og patetisk som Jensen?

    Med tårer i øynene takke på vegne av majoriteten av det norske folk fordi de kommer drassende med et dokument som garantert har null verdi?

    Tenk å la seg assosiere med så grunn og spekulativ journalistikk, intelligensen er nok ikke helt på topp nei.... Det hele var som en dårlig episode av 24. Nei - vi er vel forhåpentligvis litt smartere her på berget enn at vi handler ut i fra en ELENDIG amerikansk liksomdokumentar. Merk at programmet ble sett av skarve 3 millioner i USA og har blitt kritisert fra flere hold i eget land. Ergo ingen fare for ødelagt omdømme i USA.

    SvarSlett
  22. Er det noen som kan fortelle meg konkret hva Krekar har gjort og mot hvem? Har han eller gruppen hans angrepet sivilister? Hvor?
    Hva kjemper han og gruppen hans for?

    Er det noen som vet eller synser dere bare i vei? Give me facts!

    Det eneste dokumentaren klarte å hoste opp var et drap på en vestlig journalist i en krigssone (kan like godt ha vært et uhell) og drap på militærfolk. I tillegg sa han at han mener at en amerikaner burde dø i Bagdads gater dersom han hadde kjempet der. Går ut i fra at halve Irak mener det samme.
    Forsto det slik at han var mot angrep på sivile og mot 911 angrepet. Vel - å være mot drap på sivile er høyere moral enn Israel har.

    SvarSlett
  23. Sakset fra UD's sider. Sier ganske mye om troverdigheten til programmet.

    Link:
    http://www.regjeringen.no/en/dep/ud/Whats-new/News/2009/conditions_krekar.html?id=571419

    NBC showed a document said to contain the alleged guarantee to a representative of the Norwegian authorities during an interview for the programme “The Wanted”. When a representative of the Ministry of Foreign Affairs requested a copy of the document from NBC, the news network declined.

    The Ministry of Foreign Affairs has through the Norwegian media received a copy of what it understands to be the document referred to in the NBC programme. The document in question has not been issued by the central authorities in Iraq, but appears to have been signed by a representative of the regional authorities in northern Iraq. Consequently, the document does not provide any diplomatic guarantee against abuse or against the implementation of a death sentence against Mullah Krekar.

    SvarSlett
  24. Hvorfor forsvarer dere denne mannen?

    Det er for dere viktigere å kritisere programmet, enn å se hva Mullah Krekar står for og har gjort. Det er svært MANGE kurdere - moderate muslimer som sekulære - som ønsker denne mannen ut av Norge slik at han skal få sone sin straff! Både i Norge og Irak. Hvorfor tror dere de ønsker dette?

    Faraj Ahmad Najmuddin (Mullah Krekar) og ansar-al-islam er en gruppe som målrettet angriper sekulære irakiske kurdere. Medlemmer av Patriotic Union of Kurdistan (PUK) har fått føle Krekar på livet.

    Mullah Krekar er sannsynligvis den verste rasisten og jødehateren Norge har idag, men hvor er dere "anti-rasister" som kaster råtne egg og roper "Ingen rasister i våre gater"?? Neida. Mullah Krekar får være ifred. Han burde bli behandlet på lik linje som alle andre nazi-svin! -Men for dere er han hellig. Hvorfor? Ville dere fredet f.eks Rinnan tilsvarende? Hva mener dere om henrettelsen av Rinnan 1. februar 1947?

    Hva er det som driver dere til å forsvare Mullah Krekar? Er det jødehatet? Er det hans ideologi? Har han en sjarm som trigger noen følelser hos dere? Hva er det?

    Ovenfor kan jeg lese følgende:
    "Det eneste dokumentaren klarte å hoste opp var et drap på en vestlig journalist i en krigssone (kan like godt ha vært et uhell) og drap på militærfolk."

    Er dette bagateller? Er ikke dette alvorlig nok i seg selv? Kanskje burde dokumentaren tatt for seg hele Krekars terrorvirke. En forkortet dokumentar på 60-70 timer. -Med scener hvor små barn blir påmontert bomber og sprenger andre og seg selv i luften?
    Det forsøkes en variant av "kan like godt ha vært et uhell", men de som så programmet observerte raskt at dette var en nøye planlagt aksjon fra drittsekken. "Journalisten fortjente å dø", "Alle fra vesten er soldater og fortjener å dø", "Amerikanere fortjener å dø", "Nordmenn fortjener å dø".

    For dere er det viktigere å fokusere på kameravinlinger, lyd og effekter. For deretter å "klaske til" med at amerikanere er idioter. Sannheten er at amerikanere er like opptatt av kameravinklinger, lyd og effekter som dere er! Dere er ganske like på dette området. Men uansett er dette flaut for Norge! Mennesker som dere gjør det enda mer flaut!

    Det er også individer her inne (og forøvrig på samtlige blogger) som trekker sammenlikninger mellom ansar-al-islam og Milorg. Dette er for meg helt utrolig. Er Osama Bin Laden også en en "Max Manus" for dere?

    Hvorfor flytter ikke dere beundrere til Swat dersom dere brenner for denne ideologien og "helter" som Mullah Krekar? Kan ikke garantere livet for dere med vestlig utseende, men lykke til!

    Til 16:08
    Dersom jeg sakset noe fra regjeringen.no og FRP satt i posisjon, ville du tatt det for god fisk?
    Burde ikke regjeringen.no publisert tiltak de har gjort for å få morderen stillt til ansvar?

    Tor

    SvarSlett
  25. Til Tor: takk for at du er en fornuftens røst!

    Til mange av dere andre: Hvor enn dårlig denne "dokumentaren" er utført forandrer det ikke det faktum at Mullah Krekar en en antatt terrorist som bor i beste velgående på Grønland i Oslo til tross for at høyesterett anser han som en trussel for rikets sikkerhet!

    Ser dere ikke problemet?

    SvarSlett
  26. Såååååååååååå deilig å endelig finne en blogg som ikke gjør meg KVALM av sin politiske såkalte korrekthet!

    Få svinet ut av Norge en gang for alle! Om det fører til konfrontasjoner er det da vel JAGGU bedre å ta dette før vi alle blir slaktet av muslimene i flertall? For de vil komme i flertall! Det eneste vi normalt tenkende kan gjøre med vår stemmeseddel er å i det minste bremse SOSIALISTSVINENES trang til å bli rævpult!

    Æ SPYR av den sittende regjering!!!!

    Jens Stoltenberg
    Knut Storberget
    Kristin Halvorsen
    Liv Signe Navarsete
    Bjarne Håkon Hanssen
    Trond Giske æsj!
    Sylvia Brustad
    Helga Pedersen....og det bare fortsettr

    SvarSlett
  27. Få Ut Kreket nå!

    SvarSlett
  28. Poenget er om vi sender han tilbake med fare for liv og helse er vi like ille som han, vi kan godt drepe de vi ikke like eller få andre til å gjøre det... ? Er det samfunnet dere vil ha, vær så god, dere får det samfunnet dere fortjener men jeg pakker meg til helvete vekk herfra om FRP vinner valget

    SvarSlett
  29. Til 18:48
    "Poenget er om vi sender han tilbake med fare for liv og helse er vi like ille som han".

    De rødgrønne ER like ille som han....

    Hvorfor var det greit for de rødgrønne ukritisk si nei til asyl for menneskerettighetsforskjempere fra russiske Nord-Kaukasus? Hva skal til for å vinne de rødgrønnes gunst (bortsett fra reaksjoner fra Europarådet)?

    Tror langt flere vil forlate Norge med 4 rødgrønne. Skatteflyktningene har allerede begynt....

    Tor

    SvarSlett