søndag 26. juli 2009

En typisk innvandrerbydel ...

En mann mistet konen og fem av sine sju barn i brannen i Stockholm natt til søndag.

Lisa Martins, øyenvitne til brannen, går langt i sine antydninger om at politiet og brannvesenet ikke tar nødtelefoner fra forstaden Rinkeby på alvor.

Rinkeby er nemlig kjent som en typisk innvandrerbydel.

- Jeg håper bare at ingen hadde kunnet bli reddet, dersom redningstjenesten hadde vært her raskere. Det er i så fall utilgivelig, mener Martins.

Og det er jeg enig i.

Om det skulle komme frem at politi og brannvesen nedprioriterer bydeler hvor det bor mange innvandrere ville det blitt en av de største skandalene i manns minne.

Kunne noe sånt skjedd i Norge?

Blogglisten

23 kommentarer:

  1. takker faen for det når brannvesenet blir pælmet stein på når de reykker ut og i tillegg må ha politiescorte.

    SvarSlett
  2. Og lærer seg språket slik at de kan lese at man ikke skal ta heisen ved brann!

    SvarSlett
  3. Svar til annonym ang. heisbruk. Hvordan kan du vise så lite empati i en så tegisk ulykke. Du burde skamme deg. Og for feig til å stå frem med navn er du også. Ja det kan være like greit at du skriver under anonym, da slipper iallefall foreldrene dine å skjems over dårlig oppdragelse. Mine tanker går til den stakkars mannen som har mistet sin kone og fem av sine barn. Mette Nilsen Sand

    SvarSlett
  4. Bare i Norge er det mulig å snu en så tragisk sak til å bli nok et angrep på innvandrere. Norge må være verdens mest innvandringsfiendtlige land. Det er til å spy av. Her har jeg ikke lenger lyst til å bo (og til opplysning er jeg ikke innvandrer. Men det blir jeg snart, til et land med mindre kynisme, sneversyn, egoisme og intoleranse. Det skal bli en lise).

    SvarSlett
  5. Jeg tror i så fall at grunnen må väre at det er mye bråk og tull der, men kanskje ikke av alvorlig karakter og at politiet derfor ikke prioriterer det. Jeg tror ikke det er ment at de nedprioriterer fordi det er innvandrere som bor der.

    SvarSlett
  6. Æres drap helt klart. Faren er ikke hjemme. Deres TO sønner er ikke hjemme. Moren og ALLE deres døttre er hjemme. En kraftig smell i leiligheten...

    SvarSlett
  7. Hvorfor i all verdens land og riker tok de heisen når de bodde i 1 etg???
    Det beviser at de for det første ikke har peil på at heis er det man IKKE skal ta v.brann,og for det andre at det må være noen utrolig late mennesker som må ta heisen ned når de bor i 1 etg.
    Her har de desverre bare seg selv å takke.......

    SvarSlett
  8. Jeg stusset litt på at de tok heisen når det brant, om det var 1 etg så burde det vært mulig å enten hoppe ut vinduet eller ta trappene. Dårlig vurdering å ta heisen som første prioritet.
    Men det er en helt sinsykt tragiskt hendelse og alle mine tanker til den stakkars mannen som mistet store deler av sin nærmeste familie.

    SvarSlett
  9. det står da åpenbart 5.etg. At man velger heis i panikk er ikke SÅ merkelig...man tenker vel FORT. Svært tragisk

    SvarSlett
  10. Til anonym som vil flytte. Fytt til sotrørland og se hvordan du vil bli mottatt der, flytt til Pakisland og krev dine rettigheter og oppfør deg som hjemme, se hvordan det vil gå. Det er på tide vi setter foten ned og krever at våre nye landsmenn tilpasser seg OSS og ikke at vi skal tilpasse oss dems rariteter. Vil de oppføre seg som aper så bør de ikke dra fra apeland.

    SvarSlett
  11. gud for en tragisk person du er ...

    SvarSlett
  12. Jævla idioter disse menneskene må være! Man tar da faen ikke heisen når det brenner. Hadde Apekattene lært seg språket til det landet de infiserer, hadde de forstått skiltet som sier "IKKE BRUK HEISEN UNDER BRANN"
    De får faen skylde seg sjøl.
    enda godt det var aper og ingen andre da;)
    Og til deg som vil flytte, kom deg til helvette ut! Nordmenn skjemms over folk som deg.
    NFN, Viking!

    SvarSlett
  13. aldri noen som har vært i ett land uten å kunne spårket? eller alfabetet for den saks skyld?
    Slapp av litt - verden er stor nok for alle.

    SvarSlett
  14. Holder med at det kan se ut som et æresdrap.
    Slike ting bør de utføre i det landet de opprinnelig kommer fra.
    Kanskje det ville vært ønskelig å innføre samme straffemetoder som praktiseres i deres hjemland (halshugging, voldtekt etc.).
    Og hvorfor ikke åpne grensene for disse individene på lik linje med østblokk landene.
    Har hørt at de er gode murere.

    SvarSlett
  15. det hadde vært helt umulig å redde dem uanset det er gud som bestemte at de skulle dø denne dagen,det vet familien godt,det var muslimer og vi tror på at gud bestemer over våres liv sån er det bare.

    SvarSlett
  16. Herregud for noen tosker dere er... Hvem i alle dager har sagt at det var innvandrere som døde, selv om ei kalte det for en innvandrerbydel? Og æresdrap? Når brannen starter i 1. etg, og familien bor i 5.? Litt malplassert bombe spør du meg.. Ville nok heller tent på den leiligheta i 5. etg om det var dem jeg ville drepe.. Men det er bare meg altså... Ufattelig tragisk dette. R.I.P kjære medmennesker, uansett hvem dere måtte være!

    SvarSlett
  17. Suhur, Gud finnes ikke, "religion er som Opium for folket" Den Blinder og får fokusen vekk fra fuck´n virkeligheten. Og ekstra dumt blir det slik Muslimene holder på, Jødene og for den slags skyld, - bruker religionen som et patetisk "skjold" for å slippe å stå til ansvar selv. Jævla svake mennesker.
    ps, RAMBO: jeg kan Engelsk, det holder for meg, verden rundt. Det burde hvertfall være en selvfølge at en apekatt skulle lære seg svensk om apen infiserte sverige, og Norsk om det kom til Norge. Peace Out!

    SvarSlett
  18. Svar til anonym kl.16:23
    er du helt riktig navla eller? Helt seriøst hvordan kan du få deg til å legge skylden på ofrene i denne tragedien? hvorfor valgte de heis? har du Hørt om panikk? ville nok komme seg ut fortest mulig. At du er så avstumpet og skriver så onskapsfullt får meg til å ønske at du får oppleve noe lignende snarest. Du får meg til å spy!!! Jeg sender min dypeste medfølelse til ofrenes famlier....

    SvarSlett
  19. Gud finnes, han hetter allah :) og det kommer du til å vite en dag mr.wanna be smart, jeg råder deg til å sette deg i mannens situasjon som har mistet familien på ei natt, og for det andre, det er ikke så mange som tenker fornuftig når de er sjokka over noe! Det eneste mora tenkte på er å få ut barna hennes! Er det noe galt i det? De høres kansje dumme ut, men jeg tror ikke du har så mye greie med det å gjøre, TAKE A COKE AND SMILE, ikke sit der å klø deg på hodet og baksnakke de døde, DU HAR IKKE NOE MED DEM Å GJØRE, og ikke med de invandrerne som bor i norge heller, den dagen du får bestemme over norge kan du gjøre hva som helst for å få dem ut av norge,,
    Det ser ut som om du ikke liker invandrere, og det er jo bra, for det er ingen som trenger at du skal like dem.
    COKENE ligger inn i kjøleskapet :)!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  20. jaja, en god pakkis er en død pakkis. når de ikke klarer å lære seg språket så de kan kan forstå at de ikke kan ta heis når det brenner har de ingen andre en seg selv å takke

    SvarSlett
  21. Til anonym 15.14 26.07: for all del BARE FLYTT. vi trenger ikke hjernedøde suttrekopper som deg her. Norge er for ekte nordmenn som bryr seg om landet. liker du ikke Norge så bare reis, ingen vil savne deg!

    SvarSlett
  22. Noen av innleggene er hårreisende ufølsomme.
    I dagens aviser(27/7/09) så står det at de døde i trappeoppgangen og at de bodde i 5. etasje. De som skryter av at de er norsk og kan norsk kan lese dette.
    Ikke lav noe innvandrerdebatt av dette. Nivået på innleggene her viser bare hvilket nivå noen innvandrermotstandere ligger på.
    Jeg gir faen i dere og meningene deres. Dere har vel blitt mobbet på skolen fra små av og sitter hjemme med store mentale problemer.
    Jeg er norsk og stolt av Norge på tross av slike untermenscher som dere er en del av landet mitt. Jævla søppel.

    SvarSlett
  23. Hate sånne AP folk så selle lande vårt!! sånne så meine me er det mest flyktning fientligge landet.... Me e jo de mest vennligga for helvede me selle oss billigt.
    me jer ifråoss alt. Snart blir vel muslim hovedreligion i Norge sånn at innvandrara sga føla seg heima...

    SvarSlett