torsdag 23. juli 2009

Norge takler ikke slike som deg, Stein Erik

Stein Erik Hagen flagger ut.

Rimi-Hagen er lei norsk skattepolitikk, pakker kofferten og drar til Sveits.

Skjønner han godt jeg.

Bare fordi han har lykkes, tjent latterlig mye penger og gjort en suksess de fleste av oss andre bare kan drømme om, så fortjener han jo ikke å bli herset med av den grunn.

Nei, dra til Sveits du, Stein Erik, og fortsett businessen din der.

Vi nordmenn kommer aldri til å godta folk som har suksess og som skiller seg litt ut.

Det er bare sånn det er.

Blogglisten

17 kommentarer:

  1. Dette er det klokaste S E Hagen har gjort sidan han opna butikk nr 2.

    SvarSlett
  2. Stakkaren har jo fått seg en utdanning og benyttet seg av de offentelige godene i Norge, klart det er surt å betale skatt da. Jeg ønsker sutrepusen med frue god tur til Sveits.

    SvarSlett
  3. La Hagen ta skaphomorævva si ned til Sveits å bli der! Hadde han hatt baller hadde han kommet ut av skapet for lengst...

    Good riddance Mr Hagen!

    SvarSlett
  4. kan folk slutte å klage over at rike ikke vil dele mer, når nordmenn generelt ikke vil være med å dele med fattige land i europa (nei til EU). Det oser dobbeltmoral av dere

    SvarSlett
  5. Stalltips: Hagen blir i Sveits en stund, da han og fruen har relativt mye penger hos ei tante der nede. Eneste mulighet nå for å redde pengene er faktisk å flytte dit, slik at nevnte penger plutselig blir kritt hvite. Og så om et par år, ja vær du trygg, så kommer de tilbake til Norge. Lur som altid hva !

    SvarSlett
  6. Det er en gledens kveld!
    Endelig en god nyhet å lese. Stein Erik Hagen forlater landet. Med det anser jeg det som sikkert at han også har meldt seg ut av norsk samfunnsdebatt. Jeg får vondt i magen når personer som han klager over "det norske systemet". Han glemmer at det "systemet" han kritiserer er det samme systemet som gir rammevilkår at slike som han kan bli styrtrike på ganske kort tid. At det da byr denne herremann så mye imot å være med på spleiselaget for å oprettholde Norge til å være det gode landet det tross alt er å bo i, ja da er det bare å ønske krøsusen god tur på reisen. -Men da forutsetter jeg som sliter og skattebetaler å slippe å høre Stein Erik Hagen uttale seg om "det norske systemet" for all framtid. Måtte han kose seg - badende i penger - i sitt paradis hvor han slipper å bidra med noe som helst. Og ALDRI komme tilbake.

    (Men dessverre er det nok bare adressen som kommer til å være i Sveits. Gjerrigknarken har nok ikke skamvett, og blir nok fortsatt i Norge)

    SvarSlett
  7. Norge har tjent seg steinrike på å selge olje/gass til europa, men er vi interesert i å dele av rikdommen vår med de? NEI!(nei til EU) Vi er nok en hel nasjon av gjerrigknarker

    SvarSlett
  8. UT med skaperne
    INN med snylterne

    SvarSlett
  9. Ikke vær bekymret for fru Halvorsen. Hun kommer nok til å få sin lønn og krafse til seg de frynsegoder hun får tak i. Politikere eier ikke skam eller selvkritikk.

    SvarSlett
  10. en ting, røkker flytter ikke, Thon som "eier" halve oslo, har sikkert en del i formueskatt, han har også bidratt med verdiskapning... Har aldri hørt han klage over skattepolitikken..

    bare nevner det.

    SvarSlett
  11. TAKK Stein Erik Hagen fordi du skaffet oss Rimi butikkene. De har gitt oss billige varer og meg en jobb så jeg kunne brødfø mine barn. Jeg har til og med hatt en gammel bil som har gjort nytten sin, selv om den har kostet flesk. Jeg har også vært med på å betale skatt og avgifter ,så politikerne har kunnet flakse og fjase verden rundt. Vært storfolk og strødd om seg med penger. Ønsker deg og dine alt godt Hagen.

    SvarSlett
  12. Jepp, her ser vi det igjen, de som kan noe
    stikker av. For å kompensere tar vi istedenfor
    inn voldelige analfabeter fra den 3de verden.
    Jens og Kristin har levd på allmisser fra felleskassa hele sitt liv. Og nå har de mistet retningssansen, det er på tide at FRP kommer til og for ryddet opp.

    SvarSlett
  13. Og SU mener arbeiderne i bedriftene er de som fortjener honnør. Men hvem skaper disse arbeidsplassene? Viser hvor fantastisk korttenkt SV og AP gjerne er.

    Jeg har ikke sansen for Hagen, men han har bidratt langt mer til dette landet enn meg. Både igjennom skatter, donasjoner og arbeidsplasser. Derfor holder jeg kjeft.

    SvarSlett
  14. landet her er kongen av jantelov, og SV er med å bygger opp under den. Håper virkelig at de blir kastet på hodet ut av regjeringene. Kristin Halvorsen med sine lovnader om å gå hvis barnehage løftet ikke ble innfridd, gav hun blanke i. Slitsomt å sitte å se på sidelinjen at et parti har klart å gjennomføre så masse dritt politikk!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  15. hvor mye betaler Kristin i formueskatt.

    SvarSlett
  16. Syns ikke hagen ska klage og syte så mye, han har tross alt blitt rik på å selge varer til det norske folk, kaller det for billigkjede men hvordan kan han da ha blitt styrtrik? Enig med br.dølen han har vett i hue og beina på bakken.

    SvarSlett
  17. Hvis Hagens maalsetting er aa stimulere regjeringen til aa senke skattene bare fordi de er lavere i Sveits saa er jeg helt imot det. Man maa se paa sine egne innenlandske forhold og paa bakgrunn av dette avgjoere hvilket skattenivaa man trenger.

    Ellers faller man for fristelsen til aa kaste seg paa 'kapploepet mot bunnen' som globaliseringen har muliggjort og som foerer til lavere skatter verden over av konkurransebaserte heller en realoekonomiske aarsaker. For aa tekkes investorer konkurrerer landene mot hverandre om aa ha det laveste skattenivaaet, og resultatet er reduserte nivaaer worldwide, uten at det noedvendigvis er dette lokalsamfunnene trenger.

    Det er bare trist aa se en person som S. E. Hagen stoette opp om denne prosessen, og endog staa fram i media og utbasunere det. For en patetisk fyr.

    Han burde lese noen artikler om globaliseringen og hvordan den foerer til at de rike blir rikere og de fattige fattigere, for aa bevisstgjoere seg hva det egentlig er han bidrar til.

    Jeg er ikke noedvendigvis imot reduksjon i skattene, men det maa i saa fall skje fordi det er det samfunnet vaart trenger, og ikke paa grunn av Sveits.

    SvarSlett